Online workshop, uiterlijkKanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen, zowel lichamelijk als emotioneel. Uiterlijke veranderingen die plaatsvinden bij kanker en de behandelingen hebben vaak een grote impact.

Misschien vraag je je af: waarom zou je je zorgen maken over je uiterlijk wanneer je tegen kanker vecht? Maar stel je eens voor dat je ‘s ochtends ontwaakt en jezelf niet herkent in de spiegel. Dat kan behoorlijk heftig zijn. Het is bewezen, zowel door patiënten zelf als door onderzoek, dat je uiterlijke welzijn van essentieel belang is voor je innerlijke welzijn.

Stichting Look Good Feel Better zet zich in om voor alle mensen met kanker een positieve schakel te zijn in het ziekteproces. Even niet bezig zijn met ziek zijn, maar met jezelf beter voelen.

Teams van beauty professionals geven workshops. In ziekenhuizen door heel het land maar ook online. Daarnaast informeert en adviseert Look Good Feel Better mensen met kanker, professionals en het Nederlandse publiek over het thema ‘uiterlijke verzorging bij kanker’.

Dit waardevolle werk kan alleen maar plaatsvinden dankzij de steun van donateurs en de inzet van vrijwilligers. Samen maken we een verschil in het leven van mensen die met deze uitdagende ziekte te maken hebben.

 

Delen mag!