Workshops op locatie in ziekenhuizen

Look Good Feel Better biedt workshops op locatie in ziekenhuizen door heel Nederland. Tijdens deze workshops besteden we aandacht aan uiterlijke verzorging bij kanker. Twee uur lang geeft ons team van beauty professionals antwoorden op vragen op het gebied van huidverzorging, make-up en haarwerken. Hierbij kun je denken aan vragen als: wat is de beste verzorging voor mijn huid? Hoe maak ik mij op wanneer mijn wenkbrauwen en wimpers zijn uitgevallen? Etc.

Onze workshops op locatie in de ziekenhuizen zijn interactief. Dat betekent dat je, samen met de andere deelnemers, zelf aan de slag gaat met het verzorgen van je huid en make-up. Daarnaast geven haarwerkers informatie over haarwerken/pruiken, het gebruik van sjaaltjes en andere hoofdbedekking. Kortom: je kunt stap voor stap in de vingers krijgen hoe je er weer uit gaat zien als jezelf.

Wil je een workshop uiterlijke verzorging bij kanker volgen? Vind dan hier de dichtstbijzijnde workshoplocatie en meld je aan!

De workshops van Look Good Feel Better zijn bestemd voor iedereen met kanker die momenteel chemotherapie, bestraling of andere vormen van behandeling ondergaat, (waarvan de laatste behandeling niet langer dan 6 maanden geleden is.)

Mariëtte: Door de chemotherapie ging de huid van mijn gezicht en voeten helemaal stuk. Bij de workshop heb ik geleerd om veel crème (zonder toevoegingen) te smeren. Gelukkig is mijn huid nu veel beter! Ook het ontmoeten van andere vrouwen die in een soortgelijke situatie zitten vond ik heel fijn. Ik kijk terug op een fantastische en fijne ochtend.

Delen mag!