Workshop huidverzorging, make-up en haarwerken/pruiken:

Foto: Jorrit Lousberg

Wil jij een gratis online workshop uiterlijke verzorging bij kanker volgen? Schrijf je dan nu in! Tijdens een gezellig, ontspannen en leerzaam uur (45 tot 60 minuten) ga je zelf aan de slag en krijg je praktische tips en adviezen op het gebied van huid, make-up en haar. En het voordeel: je hoeft er niet de deur voor uit!

Wij bieden in totaal drie soorten online workshops aan waarin de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • huidverzorging
  • make-up
  • haarwerken en alternatieven

Tijdens deze interactieve workshops zullen onze online beauty professionals laten zien hoe je je huid, make-up of haarwerk verzorgt. Maar ook beantwoorden zij vragen van deelnemers.

Als deelnemer aan de workshop huidverzorging, make-up en haarwerken/pruiken heb je slechts een computer of tablet nodig met een camera, microfoon en een internetverbinding.

Wil je je aanmelden voor onze gratis online workshop? De data en tijden vind je via deze link. Inschrijven kan hier.

Nadat je je hebt geregistreerd, ontvang je een bevestigingsmail met instructies hoe je kunt deelnemen.

Deelneemster Emily: “Tijdens deze workshop huidverzorging, make-up en haarwerken/pruiken heb ik veel geleerd en veel plezier gehad. Het is geweldig om met lotgenoten samen te kunnen werken aan je vertrouwen bij kanker. Mijn chemotherapie zorgde ervoor dat ik minder zichtbare wenkbrauwen en wimpers had en ik leerde in de workshop make-up hoe ik daar beter mee om kon gaan.”

Delen mag!