Advies van een schoonheidsspecialiste bij kanker 

Naast onze workshops in ziekenhuizen, die in groepsverband worden gegeven, heb je misschien ook de behoefte aan tips en adviezen op maat. Voor een advies van een schoonheidsspecialiste bij kanker kun je ook bij ons terecht.

Wij beschikken namelijk over een uitgebreid netwerk van beauty professionals waar je naar toe kunt voor een persoonlijk advies en/of een individuele behandeling.  Niet alleen hebben we adressen van schoonheidsspecialisten en haarwerkers maar ook van gespecialiseerde voetverzorgers en kleur- en stylingconsulenten.  Ze ontvangen je graag in hun eigen praktijk of salon.

Ook is er in een aantal ziekenhuizen de mogelijkheid om een individuele behandeling te krijgen of een persoonlijk advies over uiterlijke verzorging bij kanker.

Aan een individuele behandeling zijn veelal kosten verbonden. Soms worden deze behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar. Vraag naar de mogelijkheden bij de behandelend beauty professional.

Wil je graag adressen ontvangen van een beauty professional bij jou in de buurt? Dat kan! Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 030 697 15 11, of stuur een mail naar info@lookgoodfeelbetter.nl, of kijk op de site Zoek een schoonheidsspecialist | Uiterlijke verzorging bij kanker (uvbk.nl) waar oncologisch geschoolde schoonheidsspecialisten te vinden zijn. 

Paula: “Naast de workshop, waar ik veel aan had, wilde ik graag aanvullend advies over een haarwerk. Van Look Good Feel Better kreeg ik een aantal adressen van haarwerkers bij mij in de buurt. Uiteindelijk heb ik met één van hen een afspraak gemaakt om te kijken welk haarwerk geschikt zou zijn voor mij. Dat is uiteindelijk gelukt en ik ben heel blij met het resultaat. Ik ga weer met vertrouwen de deur uit!”

Delen mag!