Vrijwilligers gezocht die onze deelnemers willen helpen weer vertrouwen in zichzelf en in de toekomst te krijgen.
Ben jij een ervaren beauty professional? Word dan vrijwilliger en meld je aan.


Word vrijwilliger

Als beauty professional kun jij bijdragen aan het vertrouwen van mensen met kanker. Look Good Feel Better heeft meer dan 450 vaste vrijwilligers die alle activiteiten mogelijk maken. De workshops in ziekenhuizen worden geleid door vaste teams van schoonheidsspecialisten, visagisten en kapper/haarwerkers. Ook hebben we regelmatig ondersteuning nodig bij informatiebijeenkomsten in ziekenhuizen, metamorfoses voor patiënten en fondsenwervende evenementen.

Wat vragen wij van onze vrijwilligers?

Schoonheidsspecialisten met opleiding MBO 4, MBO 3 + specialisaties (ANBOS workshop Huidverzorging bij mensen met kanker). Visagist met erkend diploma. Haarwerkspecialist met erkend diploma.

  • Je bent minimaal 2 jaar werkzaam als schoonheidsspecialist, huidtherapeut, visagist of kapper/haarwerker.
  • Je bent minimaal 4 ochtenden of middagen per jaar inzetbaar.
  • Je volgt voorafgaand aan je inzet als vrijwilliger een opleidingstraject inclusief een training bij Look Good Feel Better.
  • Je handelt volgens de uitgangspunten van Look Good Feel Better: wij zijn niet-medisch, product neutraal en gratis. Eenduidige, professionele hulp met een persoonlijke benadering staat hierbij centraal.
  • Je draagt actief  bij aan het vergroten van de naamsbekendheid van de stichting zodat nog meer mensen met kanker ons weten te vinden om ondersteuning te krijgen bij hun uiterlijke verzorging.

Openstaande vacatures workshopteams

Momenteel zijn wij voor het workshopteam in Amersfoort, Capelle a.d. IJssel, Drachten, Eindhoven, Helmond, Leidschendam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zoetermeer en Zutphen op zoek naar een workshopleider en/of een workshopassistent. En voor ons workshopteam in Eindhoven en Schiedam op zoek naar een haarwerker. Kom jij ons team versterken? Vul je gegevens in, dan nemen we contact met je op.

    SchoonheidsspecialistVisagistHuidtherapeutHaarwerkerAnders

    Delen mag!