Organiseer een evenement voor het goede doel

Organiseer een evenement  voor ons!

Wil je een evenement organiseren waarbij je geld inzamelt voor Look Good Feel Better? Bijvoorbeeld een make-up workshop, modeshow, LadiesNight, golftoernooi, fiets- of wandeltocht?
We denken graag met je mee. Organiseer een evenement want dan help je jaarlijks tienduizenden mensen met kanker.

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   

   


  Evenement organiseren voor het goede doel – Bekijk hier enkele tips van evenementorganiseren.nl 

  Organiseer een evenement voor Look Good Feel Better. Dan help je niet alleen mensen met kanker maar je zet ook het werk van onze stichting in het zonnetje. En dat is belangrijk want jaarlijks krijgen 116.000 te maken met (behandeling van) kanker. En die willen we graag helpen. 
  Wordt ambassadeur, en vertel jouw netwerk over de workshops van Look Good Feel Better voor meer vertrouwen bij kanker. Alvast heel hartelijk bedankt!

   


  Quote van deelneemster Anita na de workshop huidverzorging (apr 2020):

  Na mijn bestraling merkte ik dat mijn huid veel gevoeliger was geworden. Ik bleef last houden en niets leek te helpen. Tot een vriendin me wees op de workshops van Look Good Feel Better. in 1 woord heerlijk! Even niet bezig zijn met je ziek zijn of behandeling, maar gewoon even lekker bezig zijn met jezelf, hoe je eruit ziet, hoe je je voelt. Supergezellig ook met de andere meiden. Omdat je met elkaar hetzelfde doormaakt.  Een absolute aanrader, om te doen als je kanker hebt. En om te steunen als je mensen met kanker echt wilt helpen.

  Delen mag!