Help mee doneren donateur

Wat fijn dat je ons werk wilt steunen!

Onderzoek doen om in de toekomst kanker te bestrijden is ontzettend belangrijk. Maar als je nu kanker hebt, wil je je graag nu beter voelen. Een goed verzorgd uiterlijk helpt daarbij en geeft vertrouwen.
Help mee; je kunt stichting Look Good Feel Better op verschillende manieren steunen.

Word donateur van Stichting Look Good Feel Better en draag bij aan het vertrouwen van mensen met kanker!  Help mee ons werk mogelijk te maken met een:

Wil je liever zelf je donatie overmaken? Dat kan, op ons bankrekening nummer  IBAN NL40 ABNA 0621061352 t.n.v. Stichting Look Good Feel Better te Zeist.
N.B.: Wil je een persoonlijke dankbrief van ons ontvangen voor jouw donatie? Vermeld dan in de omschrijving van de overboeking duidelijk jouw contactgegevens. Of stuur ons per email jouw contactgegevens, dan sturen wij je een donatie bevestiging. Deze kun je nodig hebben wanneer je de gift aan onze stichting wilt aftrekken van de belasting.

  • Doe een productdonatie

Producten doneren

Elke workshopdeelnemer wil graag gelijk aan de slag met de gegeven adviezen over huidverzorging en make-up. En aangezien hygiënisch werken hierbij een aandachtspunt is, krijgt iedere deelnemer een eigen Look Good Feel Better toilettas met producten. Op jaarbasis zijn hier meer dan 35.000 cosmeticaproducten voor nodig. Dat zijn gemiddeld 2.500 producten per soort. Denk aan reinigingsproducten, producten voor gezichtsverzorging en make-up. Maar ook  parfums of bodylotions zijn welkom als extra gift. Het gaat hier om niet gebruikte producten die geschikt zijn voor een droge, gevoelige huid.

Producten doneren kan via onderstaand formulier maar je kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via info@lookgoodfeelbetter.nl / 030 697 15 11.

Gevraagd:  blush / oogpotloden / mascara

Op dit moment hebben wij een tekort aan blush, oogpotloden en mascara. Donaties zijn zeer welkom!

Delen mag!