GEEF EEN GLIMLACH CADEAU!

“GOEDE VERZORGING VAN JEZELF MAAKT DAT JE JE BETER VOELT”

Dit geldt ook als je kanker hebt en ziek bent. Daarom organiseert Stichting Look Good Feel Better in samenwerking met onze partners de landelijke campagne ‘Geef een glimlach cadeau’.

Elk jaar, vanaf  Wereldkankerdag, 4 februari, kun je bij schoonheidsspecialisten door het hele land een afspraak maken voor een heerlijke verwenbehandeling en een oppepper voor je huid.

Aandacht voor jezelf en even nergens aan denken, zorgt dat je weer lekkerder in je vel zit en met een glimlach geniet. Deze ervaring laat je weer even gewoon jezelf zijn. Een moment van ontspanning bij de schoonheidsspecialist maakt het verschil!

Voorwaarden
De behandelingen vinden plaats vanaf 4 februari en deze actie duurt de hele maand februari en is bestemd voor mensen met kanker waarvan de laatste medische behandeling niet langer dan twaalf maanden geleden is. Elke deelnemende  schoonheidsspecialist geeft een aantal behandelingen cadeau, bepalen zelf de einddatum en zijn zelf verantwoordelijk voor de planning en de correcte afhandeling van een aanmelding.

Vanaf januari 2024 wordt deze actie weer mogelijk en kun je voor meer informatie en het vinden van een schoonheidsspecialist bij jou in de buurt onze site Geef een glimlach cadeau bezoeken.

Ben je schoonheidsspecialist, wil je jouw tijd en expertise inzetten voor de mensen met kanker en een aantal behandelingen in de maand februari cadeau doen. Lees dan de voorwaarden en schrijf je hier in.

 

 

 

Delen mag!